- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Pudding på gräddfil
Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Pudding på gräddfil

Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Pudding på gräddfil
Hoppas att ni haft en God Jul och ett Gott Nyår, jag har haft fullt upp. Var på ett grymt restaurangbesök i december, Bhoga i Göteborg levererade kan man säga. Grym mat och goda viner, jag rekommenderar ett besök. Jag tänkte bjuda på ett gott recept som jag bjöd mina gäster på under nyårskvällen. Gräddfilspudding som jag serverade ihop med citronfyllda hallon, havrecrunch och maräng.
Gräddfilspudding 4 port
4 dl gräddfil
1 dl grädde
1 dl socker
3 gelatinblad
Lägg gelatinet i kallt vatten. Koka upp gräddfil, grädde och socker. Smält sedan ner gelatinet i gräddkoket och häll upp i önskad form.
Hoppas det smakar. På återseende!
Fredrik Gustafsson Kökschef Vatten Gourmet & Café Tjörn Göteborg
Twitter: @freddiegusten86
Instagram: @fredrik_gustafsson
Mail: fredrik.christoffer.gustafsson[@]gmail.com
Läs fler KOCKENS TIPS