- Hem /
- skribenter /
- Fredrik Schelin /
Fredriks bubblor – Champagnebar på Uppsala Vin & Deli
Fredriks bubblor – Champagnebar på Uppsala Vin & Deli

Fredriks bubblor – Champagnebar på Uppsala Vin & Deli
FREDRIK SCHELIN & CHAMPAGNEBAR
Fredrik Schelin författare av boken Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska – Presenterar sin Champagnebar på Uppsala Vin & Deli.
Vilka bubblor kan du prova på plats?
SB#72322
Pris 439:-
En rödfruktig härlig champagne med toner av smultron, hallon och blodgrape.
SB# 7553
Pris 359:- 750 ml.
Palmer& Co Blanc de Blancs vintage 2005
SB# 7553
Pris 889:- 1 500 ml.
Palmer & Co Vintage Brut 2012 och 2013
SB# 7867
Pris 379:- 750 ml.
Palmer & Co Vintage Brut -2008 Magnum
SB#7867
Pris 999:- 1 500 ml. (begränsad tillgång)
Palmer en av de mest prisvärda champagneproducenterna på Systembolagets hyllor. Här passar vi på att prova inte bara olika årgångar utan även olika storlekar på flaskorna. Har det betydelse för smaken?
Clotilde Davenne Brut Extra Crémant de Bourgogne
SB# 7725
Pris 149 kr
Frisk och superkrispigt, mineraldrivet och läckert.
SB# 7700
Pris 85:-
GUSTAF MABROUK OCH SWEDEN WINE CLUB
Gustaf Mabrouk är konditorn och chokladmakaren som brinner för choklad och hantverket bakom. Han blev svensk mästare i konditori redan som 19-åring och har sedan dess jobbat på allt från gourmetrestauranger i New York till hantverkskonditorier i Sverige. I dag är han en av få i Sverige som gör choklad från grunden. Han driver en egen chokladverkstad i Stockholm och står i tv-rutan och skapar fantastiska desserter och bakverk.